Betaalmethoden

Je kunt bij IXZY.nl veilig betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard
VISA en MasterCard zijn wereldwijd gebruikte creditcard welke je bij IXZY kunt gebruiken om mee te betalen. Door het gebruik van deze creditcards zijn vrijwel al je aankopen automatisch en kosteloos verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Dit wordt aangeboden door je eigen creditcardmaatschappij.

PayPal
Bij IXZY kun je betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heb je een gratis Paypal account nodig waaraan je je creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent IXZY.nl geen extra kosten. PayPal biedt zelf de mogelijkheid om retourkosten te vergoeden waardoor je niks betaalt voor het retourneren.

AfterPay
AfterPay is een veilige en eenvoudige manier om online achteraf te betalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. 
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Afterpay.