Skagen Smartwatches

De Hybride Smartwatches van Skagen zien het op het eerste gezicht gewoon uit als normale horloges, maar dat zijn ze zeker niet! Deze horloges hebben een flink aantal toegevoegde opties wat het een geweldige Smartwatch maakt. De Skagen Smartwatches zijn verkrijgbaar met een leren band en mesh band.

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Filter op
Merk
  1. Skagen

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Skagen Hybrid Smartwatch kopen

Een Skagen hybrid smartwatch kopen? Skagen smartwatches zijn gemaakt met principes uit de Deense cultuur zoals familie, vrienden, lachen, gastvrijheid en meer.
Het platte design staat bekend om traditie en bevat toch slimme functies. Met een Skagen smartwatch kan je zelf jouw persoonlijke notificaties instellen om altijd op de hoogte te blijven van je dagelijkse activiteiten en belangrijke berichten. Een smartwatch speciaal voor jouw gemaakt.

Skagen Connected Hybrid Smartwatch

Skagen Connected horloge kopen? De Skagen Connected horloge is een hybride smartwatch van het Deense merk Skagen. De Skagen Connected komt samen met een app die je kan downloaden voor zowel Android als Apple. Via bluetooth kun je het horloge koppelen aan de app en vervolgens verschillende functies instellen. Tijd wordt altijd automatisch aangepast, zodat je altijd bij de tijd bent. Licht in gewicht met een batterij die tot wel 6 maanden mee gaat.

Bestel eenvoudig online jouw Skagen smartwatch bij IXZY! Vandaag besteld is morgen in huis met gratis verzending.