Smartwatches

Een Hybrid Smartwatch kopen? Een Hybrid Smartwatch is een traditionele analoge horloge met slimme functies. Steeds vaker komen ze voor in de modewereld en zijn ze een echte trend! Koop je stijlvolle en modieuze hybride smartwatch online bij IXZY.

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Hybrid Smartwatch kopen

De Hybrid Smartwatch doet de belangrijkste dingen die een smartwatch doet, maar ziet er uit als een normaal horloge. Een hybride smartwatch is perfect voor jouw als je gesteld bent op een (normaal) horloge met slimme functies zoals een fitnesstracker. IXZY biedt Hybrid Smartwatches van diverse topmerken aan zoals Diesel, Skagen, Tommy Hilfiger en meer.

Hybride Horloge

Een hybride horloge zit tussen een analoog horloge en een smartwatch in en wordt hybrid smartwatch genoemd. Het grote verschil tussen een analoog horloge en een smartwatch is dat je via bluetooth een hybride horloge aan je smartphone koppelt. Oftewel een gewoon horloge met wijzers, maar met enkele slimme functies en een bluetoothverbinding met een smartphone.

Het handige aan een hybride smartwatch is dat hij altijd absoluut op tijd loopt ook met zomer- en wintertijd. Dit komt doordat de tijd gewoon van de verbonden smartphone wordt opgehaald. Een ander voordeel is dat de hybride smartwatch werkt op een gewone, niet-oplaadbare knoopcel. Hierdoor hoef je niet als een smartwatch, deze elke dag aan de lader aan te sluiten. Wel gaat de batterij minder lang mee dan een gewone horloge.

Eenvoudig en online jouw Hybrid Smartwatch kopen bij IXZY! Alle hybrid smartwatches worden gratis verzonden.